Συνταγή για χοιρινό κάρι με ρύζι από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά





































3-4 κ.σ. ελαιόλαδο



700 γρ. ψαρονέφρι



αλάτι



πιπέρι



1 καρότο



1 κρεμμύδι



1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική



1 σκ. σκόρδο



1 πιπεριά τσίλι



1 κ.σ. γεμάτη κάρι



1 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ)



1 κ.γ. κύμινο



200 γρ. ρύζι μπασμάτι



400 γρ. κρέμα καρύδας



600 γρ. νερό



1 κύβο κότας



50 γρ. αρακά, κατεψυγμένο







Για το σερβίρισμα



κόλιανδρο



λάιμ



γιαούρτι στραγγιστό



ελαιόλαδο









































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved