Συνταγή για μοσχαράκι με κινόα από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
200 γρ. κινόα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 πιπεριές κίτρινες, σε κυβάκια 0,5 εκ.
2 πιπεριές κόκκινες, σε κυβάκια 0,5 εκ.
2 πιπεριές πράσινες, σε κυβάκια 0,5 εκ.
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
400 γρ. μοσχάρι, κόντρα, κομμένη σε κυβάκια 1 εκ.
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. νερό
1 κύβο βοδινού
2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com