Συνταγή για σπιτικά λιγκουίνι cacio e pepe από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά









Για τη ζύμη ζυμαρικών



150 γρ. αλεύρι σκληρό, + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης



50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό



1/2 κ.γ. αλάτι



2 αβγά, μέτρια







Για την cacio e pepe



40 γρ. βούτυρο



2 κ.γ. πιπέρι , μαύρο, χοντροκομμένο



50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη



50 γρ. πεκορίνο, τριμμένο







Για το σερβίρισμα



παρμεζάνα, τριμμένη



πιπέρι



1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved