Beefbar: Ένα International brunch που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα (Από το blog της Majenco)

Σε αυτό το «The Food Tour» η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και o Χρήστος Κάβουρας πηγαίνουν για brunch και απολαμβάνουν την αθηναϊκή ριβιέρα από το Four Seasons Astir Palace και το Beefbar, παρέα με τον ιδιοκτήτη, Wafic Idriss.

Beefbar: Ένα International brunch που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα (Από το blog της Majenco)

Ένα εστιατόριο δεν χαρακτηρίζεται ποτέ μόνο από το φαγητό, την ποιότητα, τις τιμές και το σέρβις, καθώς τις περισσότερες φορές χρειάζεται τύχη, σωστό marketing αλλά και μια εξαιρετική επένδυση στο χώρο προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες του. Λεπτομέρειες με λίγα λόγια, οι οποίες όμως έχουν την μαγική ιδιότητα να γιγαντώνουν ένα project και να του δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς, την ευκαιρία να ζήσετε το απόλυτο Brunch για δύο άτομα αξίας 150 ευρώ στο εστιατόριο Beef Bar μέσα στο Four Seasons στην καρδιά της Βουλιαγμένης.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved