Συστατικά
600 γρ. ρεβίθια, κατεψυγμένα
αλάτι
πιπέρι
60 γρ. βρόμη
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. κρεμμύδι, σε σκόνη
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
ξύσμα λεμονιού
400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το πανάρισμα
2 αβγά
80 γρ. πάνκο
Για το σερβίρισμα
γιαούρτι στραγγιστό
κόλιανδρο
λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com