Συστατικά
1 1/2 κιλό μοσχάρι, ελιά ή ποντίκι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
20 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
1250 γρ. κολοκύθα
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 στικ κανέλα
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
400 γρ. κρέμα καρύδας
1/2 κ.γ. τζίντζερ
1 πρέζα μπούκοβο
Για το σερβίρισμα
κόλιανδρο
λάιμ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com