Συνταγή για ριζότο καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
250 γρ. μπέικον, σε κομμάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
250 γρ. ρύζι αρμπόριο
50 γρ. κρασί λευκό
1 1/2 λίτρο νερό, ζεστό
1 κ.σ. γεμάτη ζωμό λαχανικών σε βαζάκι
50 γρ. τυρί κρέμα
1 κ.σ. εστραγκόν
100 γρ. παρμεζάνα
1/4 ματσάκι μαϊντανό
Για το σερβίρισμα
αβγά, ποσέ
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com