Συστατικά
Για τη ζύμη ζυμαρικών
150 γρ. αλεύρι σκληρό, + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1/2 κ.γ. αλάτι
2 αβγά
Για τα καπελέτι
250 γρ. μανιτάρια champignon
1 πράσο
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. λάδι τρούφας
50 γρ. τυρί κρέμα
1 κρόκο, αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό
1 λίτρο νερό
Για τη σάλτσα
200 γρ. άγρια μανιτάρια
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. θυμάρι
50 γρ. κρασί λευκό
40 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κύβους
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
1/2 κ.γ. λάδι τρούφας
Για το σερβίρισμα
ρόκα
30 γρ. παρμεζάνα, σε flakes
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com