Συνταγή για Ιταλική σαλάτα με προσούτο και μοτσαρέλα από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά













































































Για τη σάλτσα πέστο



100 γρ. ελαιόλαδο



1 σκ. σκόρδο



100 γρ. φύλλα βασιλικού



100 γρ. κουκουνάρι



50-100 γρ. παρμεζάνα



πιπέρι







Για τη σαλάτα



2 κ.σ. ελαιόλαδο



280 γρ. πράσινη σαλάτα



1/2 αβοκάντο



200 γρ. μοτσαρέλα



8 φέτες προσούτο



80 γρ. ντοματίνια







Για το σερβίρισμα



βασιλικό





















































































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved