Συστατικά
Για τη ζύμη
330 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
230 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια
1 πρέζα αλάτι
2 κρόκους, από μέτρια αβγά, ο ένας αραιωμένος σε 1 κ.σ. νερό
40 γρ. νερό
Για τη γέμιση
300 γρ. μπέικον
1 κ.σ. σχοινόπρασο
200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
1 κ.σ. φύλλα θυμαριού
500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
4 αβγά, μέτρια
2 κρόκους, από μέτρια αβγά
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com