Συνταγή για ατομικά cheesecakes με σάλτσα ροδιού από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά









































































































Για τα cheesecakes



40 γρ. ταχίνι



100 γρ. αμύγδαλο, σε σκόνη



250 γρ. τυρί κρέμα light



1 αβγό, μεγάλο



1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



1 κ.σ. ζάχαρη καστανή







Για τη σάλτσα ροδιού



400 γρ. χυμό ροδιού



50 γρ. ζάχαρη καστανή



1 κ.γ. κορν φλάουρ, αραιωμένο σε 3 κ.σ. νερό



1 ρόδι

















































































































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved