Συνταγή για ατομικά cheesecakes με σάλτσα ροδιού από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για τα cheesecakes
40 γρ. ταχίνι
100 γρ. αμύγδαλο, σε σκόνη
250 γρ. τυρί κρέμα light
1 αβγό, μεγάλο
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
Για τη σάλτσα ροδιού
400 γρ. χυμό ροδιού
50 γρ. ζάχαρη καστανή
1 κ.γ. κορν φλάουρ, αραιωμένο σε 3 κ.σ. νερό
1 ρόδι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com