Συνταγή για πίτσα ναπολιτάνα από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά













































































































Για τη σάλτσα ντομάτας



300 γρ. ντομάτες, τριμμένες



2 κ.σ. σπιτική κέτσαπ



20 γρ. φρυγανιά τριμμένη



30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη



2 κ.σ. ελαιόλαδο



1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική



αλάτι



πιπέρι



2 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο



1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη







Για τη ζύμη



250 γρ. νερό, κρύο



2 γρ. μαγιά ξηρή



1 κ.γ. μέλι



375 γρ. αλεύρι για τσουρέκι, + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης



2 κ.σ. ελαιόλαδο



7 γρ. αλάτι







Για τη σύνθεση



60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη



150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη



φύλλα βασιλικού



150 γρ. μοτσαρέλα, φρέσκια



2 κ.σ. ελαιόλαδο



πιπέρι























































































































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved