Συστατικά
Για το σιρόπι
550 γρ. γάλα
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
170 γρ. πραλίνα Nestlé Dessert
Για το κέικ
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
180 γρ. ζάχαρη καστανή
220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
5 αβγά, μεσαία
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. κακάο Nestlé Dessert
1 πρέζα αλάτι
βούτυρο, για τη φόρμα
Για το σερβίρισμα
κουβερτούρα πραλίνα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com