Συνταγή για ατομικές ζαμπονοτυρόπιτες από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για τη σάλτσα
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
400 γρ. ντομάτες
1 κ.σ. βασιλικό, ξερό
Για τη σύνθεση
450 γρ. φύλλο κρούστας για πίτες
80 γρ. ελαιόλαδο
16 φέτες ζαμπόν
16 φέτες γκούντα
30 γρ. σουσάμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com