Συνταγή για μοσχαράκι στη χύτρα ταχύτητας με γλυκοπατάτες από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για το μοσχαράκι
1 1/2 κιλό μοσχάρι, σπάλα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 καρότα
1 σέλερι
2 σκ. σκόρδο
1 κρεμμύδι
1 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
1 κ.σ. κύμινο
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. νερό
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 κ.σ. κοφτές ζωμό βοδινού σε βαζάκι
Για τις γλυκοπατάτες
1 1/2 κιλό γλυκοπατάτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
2 κλ. δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
ρίγανη
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com