Συνταγή για ραβιόλια με σπανάκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για τα ραβιόλια
450 γρ. σπανάκι
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, το άσπρο μέρος
1/4 ματσάκι άνηθο
αλάτι
πιπέρι
200 γρ. τυρί κρέμα
40 γρ. παρμεζάνα
150 γρ. ζύμη για ζυμαρικά
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη σάλτσα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. άνηθο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσινο μέρος
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το σερβίρισμα
παρμεζάνα
πιπέρι
βασιλικό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com