Συνταγή για γεμιστά κεφτεδάκια με φέτα σε σάλτσα ντομάτας από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
250 γρ. κιμά χοιρινό
2 κ.σ. μαϊντανό
50 γρ. ψωμί τριμμένο
1 αβγό
1 κ.γ. κύμινο
αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
100 γρ. φέτα, σε κυβάκια
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
500 γρ. σάλτσα ντομάτας
200 γρ. φέτα
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com