Συστατικά
Για το wellington
400 γρ. ψαρονέφρι
αλάτι
πιπέρι
1 σκ. σκόρδο
2 κλ. δεντρολίβανο
1 κ.σ. βούτυρο
120 γρ. γαλλική μπαγκέτα
50 γρ. κέτσαπ
1 κ.σ. ρίγανη
40 γρ. μπέικον
40 γρ. τσένταρ, σε φέτες
Για το σερβίρισμα
1 κιλό πατάτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκ. σκόρδο
2 κλ. δεντρολίβανο
1 κ.σ. βούτυρο
κέτσαπ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com