Συστατικά
3 αβγά, μεσαία
200 γρ. γάλα
150 γρ. σπορέλαιο
300 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. βρόμη
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κανέλα
200 γρ. χαρουπάλευρο
1 πρέζα αλάτι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
σπορέλαιο, για τη φόρμα
χαρουπάλευρο, για τη φόρμα
Για το σερβίρισμα
κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
αμύγδαλα φιλέ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com