Συστατικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 πράσο
1 σκ. σκόρδο
30 γρ. φρυγανιά τριμμένη
1 κ.γ. μαραθόσπορο
1 κ.σ. δυόσμο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
160 γρ. τόνο, πικάντικο, καπνιστό
1 αβγό, μεσαίο
αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
300 ml σπορέλαιο
Για το σερβίρισμα
100 γρ. ντοματίνια
1 πιπεριά πράσινη
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. δυόσμο
αλάτι
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com