Συνταγή για gelato κακάο από τον Άκη Πετρετζίκη




















Συστατικά



















































































4 γρ. φύλλα ζελατίνης, + λίγο νερό για να τα μουλιάσουμε



450 γρ. γάλα, 3,5%



160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική



30 γρ. κακάο



30 γρ. γλυκόζη



30 γρ. γάλα σε σκόνη



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



1/2 κ.γ. αλάτι



80 γρ. κρόκους, από 4 μέτρια αβγά



270 γρ. κρέμα γάλακτος 35%







Για το σερβίρισμα



50 γρ. φουντούκια, σπασμένα



φύλλα δυόσμου







































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com




































































©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved