Θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας: Άγνωστο ακόμα αν θα γίνουν σήμερα

Η συνέχιση των εχρθοπραξιών με πλήγματα σε στόχους στρατηγικής σημασίας και η «περικύκλωση» του Κιέβου, που μαρτυρά πολιορκία σύντομα, τινάζουν στον αέρα τις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας: Άγνωστο ακόμα αν θα γίνουν σήμερα

Μορφή «θρίλερ» έχει λάβει ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων για τις ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, οι οποίες κρέμονται από μια κλωστή λόγω της συνέχισης των σφοδρών επιχειρήσεων από την ρωσική πλευρά για την κατάληψη κρίσιμων στρατηγικής σημασίας στόχων.

Ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων για τον οποίο δεν υπάρχει αισιοδοξία για έκβαση θετικού αποτελέσματος, θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπρεστ, στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία. Ανάμεσα στις δυο πλευρές, φαίνεται μέχρι στιγμής, ότι δεν υπάρχει καμία σύγκλιση με βάση και τις ατζέντες που προσήλθαν κατά τον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, η Ρωσία φέρεται να ζήτησε από την Ουκρανία να δεσμευτεί για το «ουδέτερο καθεστώς» του Κιέβου και να οργανώσει δημοψήφισμα για αυτό το θέμα. Εκτός από αυτό, η ρωσική πλευρά ζήτησε από την Ουκρανία να αναγνωρίσει τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ στα διοικητικά σύνορα των αντίστοιχων περιοχών και να αποσύρει το αίτημά της να επιστραφεί η Κριμαία στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησε από την πλευρά της την κατάπαυση του πυρός και αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από το έδαφός της.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved