Ανδραβίδα: Θρίλερ με το τετραπλό φονικό - Ποιον αναζητούν οι αρχές

Ανδραβίδα: Άγνωστος σκότωσε μάνα και πατέρα, έπνιξε τα δύο μωράκια τους και τα φόρτωσε σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει

Η στυγερή τετραπλή δολοφονίαςπου σημειώθηκε χθες στην Ανδραβίδα με θύματα δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και τους γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά χθες το απόγευμα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγοράκι, που σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της, το οποίο την ώρα του φονικού φέρεται να έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία, όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Όταν γύρισε και άνοιξε την πόρτα της οικίας που έμεναν βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα αντικρίζοντας τα δυο αδελφάκια του χωρίς τις αισθήσεις τους και τους γονείς νεκρούς στην αυλή μέσα σε μια λίμνη αίματος.



Έσυρε το αδερφάκι του στο δρόμο για να το σώσει

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που ήρθαν στο φως δημοσιότητας σοκάρουν καθώς αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 10χρονο αγοράκι αντίκρισε την εικόνα των σκοτωμένων αδελφών και γονιών του, έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved