Συστατικά
Για τις γλυκιές τορτίγιες
2 ασπράδια, από μεσαία αβγά
115 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. γάλα, 3,5%
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
30 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για τη σάλτσα καραμέλας
40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
60 γρ. ζάχαρη καστανή
60 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 μπανάνες
50 γρ. μπισκότα τύπου digestive
150 γρ. dulce de leche
1/2 κ.γ. κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com