Συνταγή για μεσογειακό χταπόδι στιφάδο με ελιές από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
1 κιλό χταπόδι, (πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια 2 εκ.)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
15 κρεμμύδια, στιφάδου, καθαρισμένα
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
120 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες
3 φύλλα δάφνης
2-3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
πιπέρι
2 πρέζες μπούκοβο
2 κ.σ. μέλι
φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, για το σερβίρισμα
κόλιανδρο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com