Συνταγή για μεσογειακό χταπόδι στιφάδο με ελιές από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια

Συστατικά



  • 1 κιλό χταπόδι, (πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια 2 εκ.)



    4 κ.σ. ελαιόλαδο



    15 κρεμμύδια, στιφάδου, καθαρισμένα



    3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες



    120 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες



    3 φύλλα δάφνης



    2-3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο



    πιπέρι



    2 πρέζες μπούκοβο



    2 κ.σ. μέλι



    φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, για το σερβίρισμα



    κόλιανδρο







Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved