Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: «Το Σάββατο τα χειρότερα από την κακοκαιρία Φίλιππος - Μεγάλη προσοχή»

Την ώρα που τα χιόνια «σκέπασαν» ξανά την Αττική, ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, τόνισε πως το Σάββατο η κακοκαιρία Φίλιππος θα επιστρέψει και μάλιστα... αγριεμένη!

Νέο γύρο χιονοπτώσεων θα φέρει στην Αττική από το μεσημέρι του Σαββάτου η κακοκαιρία «Φίλιππος», σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος τόνισε στο Newsbomb.gr πως οι επόμενες ώρες χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/03), η κακοκαιρία «έντυσε» στα λευκά την Αττική ωστόσο ένα μικρό «άνοιγμα» του καιρού θα δώσει μερικές «ανάσες» πριν ξεκινήσει η νέα επέλαση του «Φίλιππου».

«Η αλήθεια είναι πως τα ξημερώματα έπεσαν πολύ μεγάλες ποσότητες χιονιού, για την εποχή μιλώντας πάντα, ωστόσο μέσα στις επόμενες ώρες, από τις 12 το μεσημέρι και έπειτα, θα δούμε ένα άνοιγμα του καιρού και μια βελτίωση η οποία θα διαρκέσει έως και το Σάββατο. Χρειάζεται προσοχή το βράδυ λόγο πάγου ενώ οι θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους έξι με επτά βαθμούς», ανέφερε ο κύριος Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr.

Ωστόσο, τα χειρότερα, είναι στο... δρόμο, καθώς το Σάββατο ο «Φίλιππος» θα επιστρέψει δριμύτερος: «Από το Σάββατο το μεσημέρι θα δούμε μια νέα επιδείνωση, ένα δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας, το οποίο θα φέρει ξανά χιόνια και σε πρώτη φάση δείχνει πιο έντονο από αυτό που βιώσαμε προ λίγων ωρών. Δεν νομίζω να έχουμε τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίδα, ωστόσο είναι ένα φαινόμενο το οποίο χρήζει μεγάλης προσοχής και διαχείρισης».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved