Ψάρι πανέ με sauce tartar πατάτας: Μια μοναδική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
- 5 φέτες ψωμί
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκα φύλλα
- 1200 γρ. μπακαλιάρο, σε φιλέτα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- θυμάρι
- πιπέρι
- αλάτι
Για τη sauce tartar γιαουρτιού
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί, κομμένο ξεπλυμένο
- 1 κ.σ. κάππαρη, αλατισμένη, ξεπλυμένη και κομμένη
- 1 κ.σ. άνηθο, κομμένο, φρέσκο
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com