Καύσιμα – Ασμάτογλου στο Newsbomb.gr: Θα δούμε ξανά αυξήσεις στη βενζίνη – Λίγο το βοήθημα

Επιδότηση καυσίμων: Ο πρόεδρος του συνδέσμου πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου, σχολίασε στο Newsbomb.gr τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τα καύσιμα

Στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση χθες, Πέμπτη, για τα καύσιμα αλλά και στην εκτίμησή του για την πορεία της τιμής της βενζίνης αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Αρχικά σχολίασε ότι «όποιο βοήθημα είναι καλοδεχούμενο» αλλά την ίδια ώρα έσπευσε να προσθέσει ότι «αυτό το βοήθημα σε σχέση με την υψηλή τιμή είναι λίγο και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

Παρατήρησε, δε, ότι σε αντίθεση με το μέτρο για την βενζίνη, «για το πετρέλαιο κίνησης που αφορά επαγγελματικούς κλάδους, η επιδότηση θα δοθεί στο διυλιστήριο, θα πρέπει να περάσει εκεί και να τη δούμε αν θα περάσει στις εταιρείες ώστε κατ’ επέκταση να μειωθεί κατά 15 λεπτά για ένα μήνα τον Απρίλιο και αυτό δεν αρκεί».

Ο Γιώργος Ασμάτογλου σημείωσε, μάλιστα, ότι «για το πετρέλαιο που αφορά τα τρακτέρ η κυβέρνηση αφαίρεσε τελείως τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και παρόλα αυτά οι αγρότες κινούνται σε κινητοποιήσεις».

Αποκάλυψε, δε, ότι «οι αυτοκινητιστές ετοιμάζουν και αυτοί κινητοποιήσεις. Πρέπει να βρεθεί μια μέριμνα και γι’ αυτούς γιατί έχουν απορροφήσει τις αυξήσεις του προηγούμενο διαστήματος στα κόμιστρά τους».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved