Συνταγή για γιουβαρλάκια αβγολέμονο από τον Άκη Πετρετζίκη

Συστατικά































































1 κρεμμύδι



1 σκ. σκόρδο



500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα



150 γρ. ρύζι γλασέ



1/4 ματσάκι άνηθο



1 κ.σ. δυόσμο



15 γρ. αλάτι



πιπέρι



2-3 κ.σ. ελαιόλαδο



1 1/2 λίτρο νερό



φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι



2 φύλλα δάφνης



1 κ.σ. ζωμό λαχανικών σε βαζάκι





Για το αβγολέμονο



2 κρόκους, από μεσαία αβγά



1 κ.γ. κοφτό κορν φλάουρ



χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια



1 κ.σ. άνηθο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





























































©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved