Συνταγή για γιουβαρλάκια αβγολέμονο από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα
150 γρ. ρύζι γλασέ
1/4 ματσάκι άνηθο
1 κ.σ. δυόσμο
15 γρ. αλάτι
πιπέρι
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 1/2 λίτρο νερό
φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. ζωμό λαχανικών σε βαζάκι
Για το αβγολέμονο
2 κρόκους, από μεσαία αβγά
1 κ.γ. κοφτό κορν φλάουρ
χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
1 κ.σ. άνηθο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com