Συνταγή για μακαρόνια με κιμά σόγιας από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για τον κιμά σόγιας
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
120 γρ. κιμά σόγιας
40 γρ. πελτέ ντομάτας
50 γρ. κρασί κόκκινο
1 λίτρο νερό
150 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 φύλλο δάφνης
1/2 κ.γ. κανέλα
1 πρέζα μπαχάρι
1 πρέζα γαρίφαλο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
2 κ.σ. βασιλικό
Για τα μακαρόνια
400 γρ. σπαγγέτι
Για το σερβίρισμα
100 γρ. φέτα, vegan
φύλλα βασιλικού
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com