Συνταγή για ταρτάκια φρούτων με πατισερί λευκής σοκολάτας από τον Άκη Πετρετζίκη

Συστατικά















































































Για την κρέμα πατισερί



500 γρ. γάλα



120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική



3 κρόκους, από μεσαία αβγά



60 γρ. κορν φλάουρ



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



180 γρ. κουβερτούρα λευκή



40 γρ. βούτυρο







Για τα ταρτάκια



100 γρ. βούτυρο



200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.



30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική



1 πρέζα αλάτι



1 αβγό, μεσαίο







Για τη σύνθεση



3 φράουλες



1/2 ακτινίδιο



5 μύρτιλα (blueberries)



5 σμέουρα (raspberries)







Για το σερβίρισμα



κουβερτούρα λευκή



δυόσμο























































































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved