Πηλίδης στο Newsbomb.gr: «Νέα εκτόξευση τιμών στα ράφια από τον Μάιο»

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρών και Μεσαίων Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος, Γιάννης Πηλίδης, σχολίασε στο Newsbomb.gr την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα ράφια αλλά και την επόμενη ημέρα.

«Μουδιασμένοι» παρακολουθούν οι καταναλωτές τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στα ράφια των σούπερ μάρκετ καθώς από τη μια το ράλι ακρίβειας και από την άλλη το πλαφόν σε συγκεκριμένα προϊόντα, έχουν φέρει μεγάλη ανησυχία.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Μικρών και Μεσαίων Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος, Γιάννη Πηλίδη, που εξήγησε εκτενώς τα όσα συμβαίνουν αλλά και όσα... έρχονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ από τον Μάιο, οπότε και θα ισχύσουν νέα τιμολόγια.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση. Θέλω να τονίσω πως υπάρχει επάρκεια σε όλα τα προϊόντα, εκτός από το ηλιέλαιο, το πρόβλημα με το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Υπάρχουν στο συγκεκριμένο προϊόν λιγότερες ποσότητες και αυτό συμβαίνει λόγω της δυσκολίας ανεφοδιασμού. Για να βρεθούν νέοι προμηθευτές, απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες οι οποίες είναι γραφειοκρατικές και καθυστερούν τη διαδικασία ανεφοδιασμού. Στα υπόλοιπα υπάρχει υπάρχει μεγάλη επάρκεια, τόσο στα άλευρα όσο και στη ζάχαρη», τόνισε ο κύριος Πηλίδης για την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved