Όσκαρ 2022: Τι δεν έδειξαν οι κάμερες μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τι συνέβη τα πρώτα λεπτά μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ 2022

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ όταν ο τελευταίος προσέβαλε τη γυναίκα του ήταν η στιγμή που «σφράγισε» την τελετή απονομής των Όσκαρ 2022 με όλο τον πλανήτη να προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση του Αμερικανού ηθοποιού ή κάτι στημένο.

Η PageSix της New York Post επιχειρεί να ρίξει «φως» στην υπόθεση παρουσιάζοντας τι συνέβη τα πρώτα λεπτά μετά το χαστούκι όταν οι κάμερες έκλεισαν. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κάτι αστείο. Αλλά μετά ακούσαμε τον Γουίλ να φωνάζει. Οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο τον χώρο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.



Άλλος παριστάμενος στην τελετή μετέφερε το χάος που υπήρξε στο λεγόμενο green room μετά το χαστούκι: «Ξαφνικά όλοι πάγωσαν και όλος ο κόσμος ήταν σε φάση «τι στο καλό συνέβη τώρα;». Η ίδια πηγή περιέγραψε ότι η ατζέντης του Γουίλ Σμιθ, Meredith O’Sullivan Wasson, ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, Dawn Hudson, ο παραγωγός των Όσκαρ, Will Packer και ο πρόεδρος της Ακαδημίας, David Rubin, μπήκαν σε ένα δωμάτιο «πολύ γρήγορα πολύ σοβαροί»...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved