Πάτρα: Στη Μαλένα και στην Ίριδα στρέφονται οι έρευνες - Τι λέει η Μαστοράκου στο Newsbomb.gr

Πάτρα: «Δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα έχει χρησιμοποιήσει η μητέρα την ίδια διαδικασία», ανέφερε η γιατρός

Πάτρα: Στη Μαλένα και στην Ίριδα στρέφονται οι έρευνες - Τι λέει η Μαστοράκου στο Newsbomb.gr

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας, στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, μίλησε στο Newsbomb.gr για μεγάλη δικαίωση των γιατρών της Πάτρας, διότι όπως είπε έθεσαν πρώτοι τα ερωτηματικά και υπήρχε μια μεγάλη αγωνία για το αν θα βρεθεί ο τρόπος να αποδειχθεί επιστημονικά το τι ακριβώς συνέβη στην 9χρονη Τζωρτζίνα

Για τα άλλα δύο κοριτσάκια η κα Μαστοράκου ανέφερε ότι «θα ανοίξει ο κύκλος της διερεύνησης και των άλλων δύο παιδιών. Αυτό θα γίνει σε δείγμα ιστών που έχει κρατηθεί. Δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα έχει χρησιμοποιήσει η μητέρα την ίδια διαδικασία».

Για τον τρόπο που χορηγείται η κεταμίνη, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, σχολίασε πως «η κεταμίνη χορηγείται με τρεις τρόπους, ενδοφλέβια, ενδομυικά και από τη μύτη. Η πιο πιθανή εκδοχή και για τα τρία κορίτσια, είναι να έχει γίνει χρήση της κεταμίνης με εισπνεόμενο τρόπο». Όπως γνωρίζουμε, ειδικά στην περίπτωση της 7μηνης Ίριδας, το κοριτσάκι είχε πάντα στην αγκαλιά του ένα πανάκι. Πιθανότατα το πανάκι να ήταν εμποτισμένο με κεταμίνη, αν έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μέθοδος, ανέφερε η γιατρός.

Πώς βρέθηκε η κεταμίνη στην Τζωρζίνα

«Στην Τζωρτζίνα υπήρχε μεγάλη προνοητικότητα και πήραν αίμα και πολύ βιολογικό υλικό την ώρα που πέθανε», επεσήμανε η κα Μαστοράκου και συμπλήρωσε πως: «Η κεταμίνη είναι μια ουσία που είναι εντελώς ασυνήθης. Στον βασικό τοξικολογικό έλεγχο σε Πάτρα και Καραμανδάνειο δεν βρέθηκε κάτι. Να πούμε ότι υπάρχουν πάνω από 200 με 300 ναρκωτικές ουσίες που για να ανιχνευθούν πρέπει να γίνουν ξεχωριστές αναλύσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved