Συνταγή για τούρτα espresso από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορία/Γλυκά












Συστατικά



Για τα παντεσπάνια





100 γρ. βούτυρο



50 γρ. γάλα



1 κ.σ. καφέ, espresso σε σκόνη



6 αβγά



250 γρ. ζάχαρη καστανή



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



100 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα



200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.



1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ



1 πρέζα αλάτι







Για το frosting





500 γρ. μασκαρπόνε



400 γρ. πραλίνα φουντουκιού του Άκη







Για τη σύνθεση





50 γρ. καφέ, espresso



1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική







Για το σερβίρισμα



80 γρ. φουντούκια, τριμμένα



κόκκους καφέ, espresso










Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved