Η Ρούλα Πισπιρίγκου «προέβλεψε» το θάνατο της Τζωρτζίνας - Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Συνολικά εννέα επεισόδια παρουσίασε η μικρή Τζωρτζίνα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν «αιφνίδια» από τους γιατρούς - Λεπτό προς λεπτό περιγράφεται στο 18 σελίδων διαβιβαστικό της αστυνομίας, η πορεία της Τζωρτζίνας ας προς το θάνατο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «προέβλεψε» το θάνατο της Τζωρτζίνας - Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ

Εννέα ιατρικά επεισόδια αναφέρονται σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε δύο από αυτά μάλιστα ενεργοποιήθηκε ο βηματοδότης. Τα επεισόδια σημειώθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας και στο Παίδων, ενώ δεν εμφάνισε επεισόδιο στο Ωνάσειο, όπου έγινε και ο γονιδιακός έλεγχος, αλλά ούτε και στις ΜΕΘ.

Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα επεισόδια έγιναν απουσία των γιατρών, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε πάντα μονόκλινο και ρωτούσε για την ύπαρξη καμερών. Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στους γιατρούς, η «πρόβλεψη» της Ρούλας Πισπιρίγκου μία ημέρα πριν από το θάνατο του παιδιού της, όταν απευθυνόμενη στους γιατρούς, είπε: «Αυτά τα επεισόδια που είδατε, δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμη!».

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, σε κανένα από τα επεισόδια δεν ήταν παρόντες οι γιατροί. «Στις 21 Ιανουαρίου του 2022 εισήχθη σε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Πατρών, παρέμεινε για 12 ώρες και επέστρεψε σε Παιδιατρική Κλινική. Έπειτα από 24 ώρες εμφανίστηκαν άλλα τέσσερα επεισόδια μικρής διάρκειας, τα συμπτώματα των οποίων υποχώρησαν και μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ, έμεινε για 36 ώρες, επέστρεψε πίσω στην Κλινική και έπειτα από 24 ώρες εμφάνισε νέο επεισόδιο. Με άπνοια, αποκορεσμό, κυάνωση και βραδυκαρδία. Το κορίτσι εισήχθη εκ νέου στη ΜΕΘ και έμεινε εκεί για 24 ώρες χωρίς να έχει συμπτώματα. Τότε αποφασίζεται η διακομιδή του παιδιού στο Παίδων Αγλαία Κυριακού».

Τα κρίσιμα 24ωρα

Το πρώτο 24ωρο το παιδί δεν παρουσίασε κανένα επεισόδιο, ενώ το δεύτερο 24ωρο το παιδί παρουσιάζει και πάλι

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved