Συστατικά
500 γρ. κανταΐφι
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
50 γρ. σπορέλαιο
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 αβγό, μεσαίο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. κανέλα
50 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. βούτυρο, για το ψήσιμο
Για τη σύνθεση
50 γρ. μέλι
2 κ.σ. κανέλα
Για το σερβίρισμα
σαντιγί
μέλι
φιστίκια Αιγίνης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com