Συστατικά
Για τη σάλτσα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γρ. μανιτάρια champignon
1 σκ. σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. εστραγκόν
30 γρ. κονιάκ
50 γρ. κρασί λευκό
150 γρ. νερό
250 γρ. τυρί κρέμα
Για το σνίτσελ
2 αβγά
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. μουστάρδα
΄50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. πάνκο, ή φρυγανιά τριμμένη
400 γρ. χοιρινό, σνίτσελ
400 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
πατάτες τηγανητές
ρίγανη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com