Συστατικά
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
3 αβγά, μεσαία
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1/3 κ.γ. τζίντζερ
1/2 κ.γ. κανέλα
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
1 πρέζα αλάτι
300 γρ. μαρμελάδα, με φρούτα του δάσους
βούτυρο, για τη φόρμα
αλεύρι γ.ο.χ., για τη φόρμα
Για το σερβίρισμα
σμέουρα (raspberries)
βρώσιμα λουλούδια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com