Συστατικά
Για τη μαρμελάδα
500 γρ. φρούτα του δάσους
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι
Για την κρέμα πατισερί
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. γάλα
3 κρόκους, από μεσαία αβγά
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. κορν φλάουρ
1 πρέζα αλάτι
50 γρ. βούτυρο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για τη σύνθεση
150 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
30 γρ. κονιάκ
200 γρ. σαντιγί
100 γρ. φρούτα του δάσους
δυόσμο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com