Συστατικά
Για τη γέμιση
2 κιλά αρνίσιο μπούτι, με το κόκκαλο, σε μερίδες
αλάτι
πιπέρι
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 1/2 λίτρο νερό
150 γρ. μυζήθρα, ξερή, τριμμένη
150 γρ. ξινομυζήθρα
180 γρ. ανθότυρο
150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
2 κλ. δεντρολίβανο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για τη ζύμη
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. νερό
10 γρ. ρακή
1 κ.σ. μέλι
8 μαγιά ξηρή
390 γρ. αλεύρι σκληρό
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com