Συνταγή για σαλάτα του σεφ light από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για το dressing
160 γρ. γιαούρτι στραγγιστό light
1 κ.γ. πάπρικα
2 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. ξίδι, λευκό
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. μέλι
Για τη σαλάτα
200 γρ. iceberg
100 γρ. λόλα, πράσινη
100 γρ. ντοματίνια
150 γρ. τυρί light
1 αγγούρι
2 αβγά, βρασμένα
200 γρ. σπιτικές φέτες γαλοπούλας
1 κ.σ. θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com