Συνταγή για εύκολο παγωτό Σικάγο από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ. κουβερτούρα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.σ. κακάο
500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα, κρύο
Για τη σύνθεση
200 γρ. σιρόπι, σοκολάτας
80 γρ. φουντούκια
80 γρ. τρούφα σοκολάτας
100 γρ. πουράκια
100 γρ. μπισκότα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com