Συνταγή για ανοιχτά κιμαδοπιτάκια από τον Άκη Πετρετζίκη



















Συστατικά





2 κ.σ. ελαιόλαδο



500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο



1 κρεμμύδι



1 σκ. σκόρδο



1 κ.σ. πάπρικα



1 κ.σ. μπούκοβο



αλάτι



πιπέρι



100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη



2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο



50 γρ. μαγιονέζα





Για τη σύνθεση



850 γρ. φύλλα σφολιάτας



150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη



1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό





Για το σερβίρισμα



μαγιονέζα



μαϊντανό

















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved