Συνταγή για ανοιχτά κιμαδοπιτάκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
50 γρ. μαγιονέζα
Για τη σύνθεση
850 γρ. φύλλα σφολιάτας
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
μαγιονέζα
μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com