Συνταγή για ψωμί μαργαρίτα 4 γεύσεων από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για τη ζύμη
200 γρ. γάλα, χλιαρό
1 κ.σ. μαγιά ξηρή
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 αβγά, μεσαία
50 γρ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Για τη σύνθεση
1 κ.σ. ρίγανη
30 γρ. ελιές
30 γρ. λιαστή ντομάτα
50 γρ. φέτα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
ντομάτα
τυρί, για τοστ
γαλοπούλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com