Συστατικά
Για το σιρόπι
200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. μάνγκο
40 γρ. ρούμι
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
1 κ.σ. δυόσμο
Για την κρέμα
250 γρ. τυρί κρέμα
160 γρ. κρέμα καρύδας
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
30 γρ. ρούμι
75 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για τη σύνθεση
200 γρ. μάνγκο
200 γρ. σαβαγιάρ
Για το σερβίρισμα
φράουλες
φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com