Τρώμε καθημερινά καρκίνο: Τι δεν πρέπει να ξαναβάλετε στο στόμα σας
Η διατροφή μας περιλαμβάνει χιλιάδες διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και χημικές ουσίες.
Μερικά από αυτά έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες, ενώ άλλα έχει αποδειχθεί πως αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου.
Υπάρχουν περισσότεροι από 200 τύπους καρκίνου. Έτσι, η μελέτη των επιδράσεων της διατροφής σε καθέναν από αυτούς αποδεικνύεται εξαιρετικά περίπλοκη διαδικασία.
Οι επιστημονικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα έχουν υποδείξει ορισμένες τροφές που συμβάλλουν στην εκδήλωση του καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr