Τροφές που όλοι προτιμάμε αλλά περιέχουν ακόμα και δηλητήρια: Πέταξέ τις!
Τροφές που δεν θα έπρεπε να τρώνε τα παιδιά αλλά ούτε και οι μεγάλοι
Γαριδάκια - Τσιπς
Οι περισσότερες μάρκες είναι βαθιά τηγανισμένες με εκείνα τα τρανς-λιπαρά που μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα της χοληστερίνης και επίσης και τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου. Τα τρανς-λίπη γίνονται με την προσθήκη υδρογόνου στο φυτικό έλαιο, μέσω μίας διαδικασίας που ονομάζεται υδρογόνωση, η οποια καθυστερεί το λάδι να χαλάσει. Χρησιμοποιώντας τα τρανς-λιπαρά στην παρασκευή τροφίμων βοηθά τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr