Ξαναζεσταμένο φαγητό & δηλητηρίαση: Τι πρέπει να προσέξετε
Πρέπει να βάζουμε το φαγητό στο ψυγείο αμέσως αφού το μαγειρέψουμε ή πρέπει να περιμένουμε να κρυώσει; Ποιες είναι οι ασφαλέστερες στρατηγικές προετοιμασίας και αποθήκευσης προκειμένου να αποφύγουμε την τροφική δηλητηρίαση;
Γράφοντας στη βρετανική Daily Mail, o Δρ Martin Scurr απαντά σε ένα συχνό ερώτημα που μας απασχολεί όλους.
Σύμφωνα με το γιατρό, βασικό ζήτημα στην περίπτωση αυτή είναι να αποφύγουμε...
Διάβασε περισσότερα στο onmed.gr