Οι «αντισηπτικές» ιδιότητες της μαγιονέζας
Μπορεί η μαγιονέζα να έχει ενοχοποιηθεί για κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης, τα αποτελέσματα όμως σχετικών μελετών δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.
Οι περισσότερες μαγιονέζες που υπάρχουν στο εμπόριο περιέχουν ξίδι και άλλα συστατικά που τις κάνουν όξινες. Αυτός είναι και ο λόγος που όχι μόνο δεν καθιστούν τα τρόφιμα που συνοδεύουν ευάλωτα στην αλλοίωση, αντίθετα τα προστατεύουν από αυτή.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr